skip to Main Content
Digitale website bezoekers..
ook zij moeten een website kunnen begrijpen!

 

SEO, zoekmachines optimalisaties

Search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is gaat hierbij om optimalisaties die er voor zorgen dat de zoekmachines de website een zo hoog mogelijke ‘score’ geeft. Een zoekmachines als google kijkt namelijk naar heel veel verschillende facetten. Het is daarom van groot belangrijk dat je alles SEO technisch goed hebt, zo verhoog je de zoekmachines positie en ontvang je meer bezoekers!
Bij Q-Marketing Amsterdam, ben je dus aan het juiste adres als je een SEO specialist zoekt. Voor alle SEO optimalisatie(s) kun je bij ons terecht. Om te zorgen dat jou website in perfect conditie is controleren en optimaliseren wij o.a de volgende SEO vereisten:

Laadtijden

Zoekmachines houden ook in de gaten hoe snel pagina’s laden. Laad een website zeer traag dan is dat niet wenselijk voor bezoekers en zal google dat als negatief noteren.
Laadtijden worden bevordert door de optimalisaties van zo min mogelijk onnodige codering en plugins. Maar ook het comprimeren (verkleinen) van afbeeldingen hoort daarbij.

Responsive website

Zoals te lezen was bij het stuk over websites bouwen is een responsive website belangrijk onder deel van SEO. Het gebruk van mobiele telefoons neemt jaarlijks toe een website moet daarom net zo goed werken als op een desktop computer.
Bij alle websites die wij opleveren wordt rekening gehouden met de schaalbaarheid van websites.

SEO structuur

SEO afbeeldingen

Zoekmachines kunnen afbeeldingen steeds beter ‘lezen’, zo wordt gekeken of de afbeelingen uniek zijn of dat er gebruik wordt gemaakt van standaart afbeeldingen die veel websites hebben. Unieke afbeeldingen zorgen altijd voor een hogere score. Maar ook de beschrijving die je een afbeelding meegeeft telt mee. Wordt er gebruik gemaakt van willekeurige benamingen dan zal google daar geen extra punten voor geven. Google houdt namevan relevante beschrijvingen bij afbeeldingen.

SEO teksten

Het is heel belangrijk dat zoekmachines de juiste content vinden op jouw website. Metname als het gaat om teksten en woord combinaties is er vaak veel winst te behalen. Ga je een artikel schrijven houdt dan altijd rekening met hoe zoekmachines jouw website lezen. Zowel in het artikel zelf maar ook in het gebruik van headers (kopjes). Maar denk ook aan woordgroepen, lengtes van zinnen, hoeveelheid woorden, afwisseling met plaatjes en bijvoorbeeld tabellen.
Net als bij afbeeldingen is het heel belangrijk dat teksten uniek zijn.

Het maakt voor ons, Q-Marketing, niet uit wat de onderwerpen zijn door middel van gedegen onderzoek is het voor ons altijd mogelijk om perfect SEO teksten te schrijven.

zoekmachine optimalisatie
artikel schrijven
zoekmachines
seo
seo amsterdam
seo optimalisatie
online marketeer
seo specialist

Back To Top